InloggningNot Registered?

Sign Up Here!

This is a subscription service included with your paid-up license with PartSmart®, you just need to be registered. If you have registered, login above with your email address and password to access your catalogs. If you haven’t registered with your email address yet, Sign Up to get online parts look-up today.

Languages

Välkommen till nya LookUpParts.com

Vi på ARI presenterar stolt vår nya och bättre funktion för att söka efter reservdelar på internet, som i stora drag liknar den PartSmart®-produkt som du redan använder. Du har samma användarnamn och lösenord, och kan snabbt läsa den senaste utgåvan av alla kataloger. Klicka på knappen ”Prova direkt” (Try now) här nedanför så kommer du till den nya sökfunktionen. Du kommer fortfarande åt tidigare version genom att klicka på den vanliga Submit-knappen för att skicka.

  Delar med hög omsättning

  PartSmart Web™ kan justeras så att de delar som återförsäljare oftast behöver visas först. De filter, remmar eller blad som passar precis den modell användaren har valt kan också visas först, så att användaren kan lägga till delar direkt i sin lista eller kundvagn utan att ens behöva bläddra igenom reservdelslistan med bilder. De delar som visas är kopplade till listan med bilder, om användaren ändå vill vara helt säker på att det är rätt.

  Referensmaterial kan kategoriseras

  De återförsäljare som vill kan länka modeller eller diagram till nyhetsbrev, handböcker eller liknande, och dessa kan nu också kategoriseras så att användaren lättar hittar relevant material.

  Enklare visning av reservdelslistan med bilder

  Nu kan användarna se diagram med tillhörande reservdelslistor i det programfönster de redan är i, istället för att det öppnas ett nytt. Vissa användare klagade på det tidigare, så vi har nu åtgärdat det.

  Rapportera problem

  Era användare kan nu använda en smidig blankett på PartSmart Web™ för att rapportera in problem som de har hittat antingen i sina data eller i mjukvaran (programmet). De periodiska rapporter som ARI skickar till er avdelning för datapublicering kommer att hjälpa dem hitta exakt vilka problem som har kontrollerats, så att felrapporter kan åtgärdas.

Klicka här för mer tips.