IngelogdNot Registered?

Sign Up Here!

This is a subscription service included with your paid-up license with PartSmart®, you just need to be registered. If you have registered, login above with your email address and password to access your catalogs. If you haven’t registered with your email address yet, Sign Up to get online parts look-up today.

Languages

Welkom bij het vernieuwde LookUpParts.com

ARI biedt u met trots een verbeterde online zoekfunctie voor onderdelen die sterk lijkt op de oplossing PartSmart® waarvan u dagelijks gebruikmaakt. U kunt met dezelfde combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord alle catalogi raadplegen waarvan u de meest actuele versie hebt. Klik hieronder op de knop Nu uitproberen om de nieuwe versie uit te proberen. U kunt de huidige versie zoals gebruikelijk opvragen door op de knop Verzenden te klikken.

  Snel bewegende delen

  PartSmart Web™ kan worden ingesteld om onderdelen weer te geven die dealers vaak nodig hebben. Gebruikers kunnen direct specifieke filters, aandrijfriemen en schoepen voor het geselecteerde model weergeven. Ze kunnen de benodigde onderdelen vervolgens direct toevoegen aan een pickinglijst of winkelwagen, zonder de noodzaak om een geïllustreerde lijst van onderdelen op te vragen. De weergegeven onderdelen zijn gekoppeld aan geïllustreerde onderdelenlijsten voor het geval de gebruiker behoefte heeft aan een visuele bevestiging.

  Naslagcategorieën

  Leveranciers die de functie gebruiken om bulletins, handleidingen enzovoort te koppelen aan modellen of diagrammen kunnen deze items nu indelen in categorieën. Dit maakt het eenvoudiger om relevante materialen te identificeren.

  Geoptimaliseerde weergave van geïllustreerde onderdelenlijst

  Gebruikers krijgen nu diagrammen en vergezellende onderdelenlijsten te zien in het browservenster waarin ze werken, in plaats van een nieuw browservenster te moeten openen, iets wat bij sommige gebruikers voor verwarring zorgde.

  Een probleem melden

  Uw gebruikers kunnen nu een beroep doen op een handig formulier in PartSmart Web™ voor het rapporteren van problemen die ze in de data of software aantreffen. Periodieke rapportage van ARI naar uw datapublicatiegroep helpt om de focus te richten op problemen die als zodanig zijn ïdentificeerd. Dit maakt een einde aan onterechte probleemmeldingen.

Klik hier voor meer tips.